zondag 14 oktober 2012

Creativiteit de Sage Femme

Hallo allemaal,

Weer eens een berichtje. Thuis kabbelt alles rustig voort en het gaat naar omstandigheden goed.
Mama heeft veel last van haar rug de afgelopen week en dat is wel erg vervelend. Dinsdag moet ze weer naar het ziekenhuis. Hopelijk zullen er weer veel kaarsjes branden en ik vind het fijn als we dan met z'n allen weer positieve energie sturen, zodat het allemaal weer goed of zelfs beter dan de vorige keer zal zijn en zodat we niet weer gedeprimeerd worden door het ziekenhuis/de artsen.

Zelf ben ik ondertussen afgestudeerd als vroedvrouw! Op 24 september jongstleden heb ik mijn diploma getekend. Volgende week zal ik 6 dagen in Duitsland zijn voor een congres en maandag 22 oktober zal ik beginnen met werken in Het Verloskundig Huis, verloskundigenpraktijk in Maastricht en Heuvelland!
Mijn eerste bevalling als vroedvrouw heb ik trouwens al achter de rug, een heel mooie thuisbevalling op de baarkruk! Een super begin dus! Dat er zo nog maar vele mogen volgen!

Het leek me ook leuk om hier zo af en toe eens wat creatieve dingetjes die ik maak te laten zien. Sinds kort heb ik ook eigen labeltjes gemaakt met de naam 'Sage Femme' wat vroedvrouw betekent. Verschillende van deze dingetjes wil ik gaan verkopen via de verloskundigenpraktijk, hiervan zal dan steeds een deel van de opbrengst naar een goed doel gaan. Wat dit goede doel wordt weet ik nog niet, ik zat nu te denken aan Serious Request van 3FM, omdat hun opbrengst dit jaar gebruikt wordt om babysterfte tegen te gaan. We'll see.

Ik zal hier een aantal foto's bijvoegen van eerdere projectjes (weegnetjes, armbandjes, mutsjes,memoborden):Allemaal verschillende dingen, maar wel leuk om te doen.. Als ik tussendoor ergens tijd vind.. :)
13/11 ga ik ook nog beginnen met de echo-opleiding, spannend!

Genoeg voor nu, weer even verder naaien aan mijn volgende projectje, een nieuw tasje voor mijn bloeddrukmeter en stethoscoop, aangezien het originele tasje geen plaats biedt aan de stethoscoop.

Groetjes

2 opmerkingen:

 1. Hoi Sanne,
  Ik zal dinsdag aan je moeder denken!!!!
  En wat ben je toch ontzettend creatief, op verschillende vlakken! Heb veel bewondering voor je en natuurlijk ook voor je moeder
  en jullie positiviteit!!
  Groetjes van Renate

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Renate! :) Jij bent ook erg creatief zag ik, leuk! Je maakt leuke dingen!

   Groetjes,
   Sanne

   Verwijderen