donderdag 12 december 2013

Mama

Lieve allemaal,

Even weer een berichtje op het blog. Het gaat hier redelijk. Mama is vaak wat verward en krijgt niet alles heel goed mee. Tussendoor heeft ze ook wel weer heldere momenten. De ene dag is weer anders dan de andere. We zijn bezig met natuurlijke middelen tegen de pijn en om lekker te kunnen slapen. Verder heeft het kankerremmende effecten zoals onderzoeken onderschrijven. Baadt het niet, schaadt het niet...
We kunnen mama niet meer alleen laten en daarom zijn opa en oma, maar ook vrienden en kennissen bijna constant aanwezig om voor haar te zorgen zo nodig.
Bezoek is heel fijn, maar we stellen het wel op prijs wanneer dit even aangekondigd wordt zodat niet iedereen tegelijk hier zit.
We vinden het ook heel leuk dat velen graag iets mee willen nemen voor mama, maar omdat we de omstandigheden rondom haar gezondheid zo optimaal mogelijk willen houden, willen we jullie vragen om dan ook iets gezonds me te nemen in plaats van snoep/koekjes/zoetigheden. Suiker voedt kanker en dat willen we nu juist niet natuurlijk.

We gaan ervoor om de omstandigheden zo goed mogelijk te maken zodat mama zich ook lang goed blijft voelen en hopelijk nog lang bij ons mag zijn!

Liefs van ons allen.

6 opmerkingen:

 1. Lees nu pas je blogs. Veel sterkte en groetjes voor iedereen! Liefs Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Sanne waarom schrijf je nooit meer??

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Sanne ik ben een medestrijder net als jou,mijn vader heeft een gbm,ik volg je blog al die tijd al,vandaar deze interesse,groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo medestrijder. Helaas is mijn moeder op 14 februari jongstleden overleden :(. Het ging steeds minder goed en vandaar dat ik al een tijdje niets geschreven had.. Je mag me gerust mailen op sannekohl89@hotmail.com om erover te praten als je wil.
   Groetjes, Sanne

   Verwijderen
  2. Hoi Sanne,

   Wij hebben (gedeeltelijk) een cursus bij jou gevolgd vorig jaar. Ik heb nog wel eens aan je moeten denken i.v.m. je moeder destijds... Langs deze weg gecondoleerd en veel sterkte voor jou en familie/dierbaren.

   Groetjes Amelia, Wim en Sarah

   Verwijderen