woensdag 1 februari 2012

Goed nieuws!?!

Vandaag ben ik lekker met mam gaan winkelen in België.. Uiteraard langer dan gepland en natuurlijk ook weer duurder dan gepland!
Ben ik weer in 't Limburgse en doet mijn internet op de mobiel het weer krijg ik een whatsapp van vriendjelief dat hij zijn Engels toets gehaald heeft, wat betekent dat hij zijn propedeuse dus gehaald heeft! Hij heeft er hard voor gewerkt en het dus ook meer dan verdiend! Ik ben zo blij voor je schat en trots op je! Echt super!

Komen we thuis, is er post voor mam van het universitätsklinikum Düsseldorf. Mijn hart begint te kloppen, dit zou wel eens de uitslag van het FET PET onderzoek in Jülich kunnen zijn (zij sturen namelijk alles naar Düsseldorf). Ik ben te ongeduldig om te wachten tot mam klaar is met schoenen en jas uit doen etc. en vraag of ik hem open mag maken. Je mag hem ook wel lezen zegt mam :).

Nou voor zover ik (en mama en papa en opa en oma!) uit het Duits op kan maken is de uitslag goed!
Ze zeggen dat ze geen tumorrecidief kunnen vinden (dus geen nieuwe tumor!!!) en dat ze ook geen actieve tumor kunnen vinden! We moeten nog wachten op de officïele uitslag van het ziekenhuis in Aken. Maar wat zijn we al blij en opgelucht. Jeetje wat een gevoel!
Mama ik ben trots op je, ik wist dat je het kon en kan! Ik heb altijd in je geloofd en blijf in je geloven!

Nu zo verder!

Dankjulliewel voor al jullie steun, kaartjes, gedachten, positieve energie, kaarsjes en gebeden. Wij blijven positief en gaan zo door en ik hoop dat jullie gewoon met ons mee blijven doen! Want nu is het zaak om het zo te houden en nog beter te maken dan het is!
Dankjulliewel!

Liefs,
Sanne

2 opmerkingen:

  1. Super nieuws! Dat moeten we zo houden en we gaan natuurlijk gewoon door met erin geloven en jullie te steunen.

    Groetjes, Madelein

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Voor Sander ook een dikke PROFICIAT!

    Groetjes, Madelein

    BeantwoordenVerwijderen