woensdag 15 februari 2012

Uitslag volgens Klinikum Aken

Hallo allemaal,

Zo ik heb er weer een tijdje niets op gezet hier. Enerzijds praktisch gezien niet vanwege drukte met afstuderen, de praktijk en nog vanalles. Anderzijds ook omdat ik er even niet echt mee bezig wilde zijn.

Vorige week (een week nadat wij de uitslag van de PET-scan al met de post hadden gekregen) belde dan eindelijk mama's arts van het Klinikum. Ze zei dat de uitslag van de PET-scan nu goed was, maar dat wilde niet zeggen dat er niets aan de hand was en ze wilde ook dat mam nog een 6e chemokuur zou doen.
Dit overviel ons weer een beetje en mam vroeg bedenktijd.
Ze heeft hier zelf veel over nagedacht, samen met anderen. Uiteindelijk heeft mam besloten om nu geen chemokuur te doen, daar alles nu rustig is en ze zich ook goed voelt.
Ze vroeg ook aan de arts hoe het dan nu zit, want op de PET-scan was geen actieve tumor te zien. Dat klopt zei de arts, maar dat wil niet zeggen dat er nu geen tumor is, alleen dat we die (nog) niet kunnen zien. Nou zeggen wij, dan draaien wij het om. Het wil namelijk ook niet zeggen dat ie er wel is! En daar gaan we van uit.

Ondertussen gaat het gewone leven ook allemaal door en ben ik op school druk bezig met het afstudeerproject en mag ik veel leuke klanten ontvangen in mijn praktijk (www.senzmassage.nl en www.hypnobirthingzuidlimburg.nl). Verder ga ik na mijn verjaardag weer 10 weken stage lopen in een verloskundige praktijk, ben benieuwd!
Mam heeft ook lekker wat om handen met haar nieuwe/opnieuw opgepakte hobby, ze is lekker vanalles aan het haken en breien en krijgt al 'aanvragen' van anderen om ook zo'n leuke haarband, muts of col te maken. =) Ook ik ben aangestoken en vul enige overblijvende tijd met het haken van (baby)mutsen, (kinder)haarbanden en col's. Leuk om te doen en lekker ontspannend.


Maar goed, we blijven positief dus!
Ik heb geen idee wie dit allemaal leest en hoeveel mensen ik hiermee bereik, maar nog steeds geniet mam van alle positieve kaartjes, reacties en gedachten etc. Allemaal heel erg bedankt hiervoor!
Ik vind het fijn als jullie dat ook blijven doen, dit geeft mam ook weer positieve energie en kracht om door te gaan op deze weg!


Lieve groetjes,
Sanne
2 opmerkingen:

 1. Lieve mama van Sanne, wat een moed om zelf de boel om te draaien daar de meeste mensen klakkeloos de medici volgen en vooral niet naar hun eigen lichaam luisteren, want ja als de dokter zegt dat je ziek bent dan ben je ook ziek, en moet je je ook ziek voelen. Maar niets is minder waar, succes voor de toekomt!

  Grtz Gina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankjewel Gina. Mama vond je berichtje erg fijn :)
  Liefs,
  Sanne

  BeantwoordenVerwijderen