dinsdag 14 mei 2013

Weer terug in het ziekenhuis


Lieve allemaal,

Sinds mama thuis was ging het eigenlijk naar omstandigheden goed. Elke dag een stukje beter. Mama was alleen erg vermoeid, waarschijnlijk door de chemo.

Tot gisteren/vannacht... Mama voelde opeens weer hoofdpijn en misselijkheid, ze moest veel overgeven en kreeg koorts. Daarnaast zwol opeens haar gezicht aan de linkerkant op en werd haar oog dik.

Nadat het niet lukte om telefonisch contact te krijgen met het Klinikum zijn we gewoon in de auto gestapt en ernaartoe gereden. Mam voelde zich erg slecht en was doodmoe, omdat ze niet geslapen had. We moesten bijna 2 uur wachten voor we een dokter konden zien, maar die had het dan wel binnen 2 minuten geschoten: meningitis, ofwel hersenvliesontsteking.. Dat was een risico van operatie en de gliadel wafers, alleen hadden wij gehoopt dat deze dingen ons huisje voorbij zouden gaan en dat het nu alleen maar goed mocht gaan. Helaas even een tegenslag dus.

Mam werd dus per direct opgenomen en er werd een lumbaal punctie gedaan. Hierna werd gestart met twee soorten antibiotica per infuus. Dit moet nu dus gaan aanslaan, hopelijk doet het dat heel snel en voelt mam zich snel beter en komt alles goed.

Hoe lang mama moet blijven weten we nog niet. Ze ligt op dezelfde afdeling echter nu op kamer 24.

Hier branden de kaarsjes weer, hopelijk bij jullie ook...


Liefs, 
Sanne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten