maandag 22 april 2013

Lieve allemaal,

We zijn vanavond even bij mam geweest. Ze ligt nog op de IC. Ze is van de beademing af en heeft alleen nog wat zuurstof ter ondersteuning, maar ze ademt zelfstandig. Mama was even wakker en goed aanspreekbaar. Ze is nog erg moe en alles kost uiteraard veel energie. Ze heeft heel veel aan jullie steun middels kaartjes (die we haar uiteraard elke dag brengen), berichtjes, kaarsjes die branden en positieve gedachten etc. Hopelijk slaapt ze lekker vanavond/vannacht en kan ze morgen weer naar de afdeling.

Hoe de operatie precies gegaan is, of ze alles hebben kunnen weghalen en of de gliadel wafers geplaatst zijn weten we nog niet. Hopelijk zijn in ieder geval alle tumorcellen weg en wordt mama weer helemaal gezond!

We waren net op tijd terug om nog even naar de kapel in Heijenrath te gaan alwaar wederom het noveen bidden plaatsvond om half 8. Dit gaat nog 1 week elke avond zo door.
Vandaag waren er bijna 50 mensen die met ons kwam bidden om hulp en genezing! Super, het raakt ons echt hoeveel mensen met ons meeleven!
Graag bedanken we iedereen hiervoor, helaas is het niet te doen om eenieder persoonlijk te bedanken.
Echter ik zou wel graag 2 mensen via deze weg met naam bedanken: Tonny Vermeeren en meneer Notermans. Zij hebben samen het initiatief genomen om deze noveen te gaan bidden. Heel erg bedankt!
En nogmaals bedankt aan al degenen die er elke avond weer zijn. Dit geeft ons enorm veel steun!

Lieve groetjes,
Sanne

1 opmerking:

  1. Mieke Sprengers23 april 2013 om 00:38

    Ook in Hoensbroek brandt een kaarsje voor jullie moeder. Sterkte.

    BeantwoordenVerwijderen