vrijdag 19 april 2013

Operatie

We hebben bericht gekregen van het ziekenhuis. Mama wordt zondagochtend om 10 uur opgenomen en maandag zal de operatie plaatsvinden. Een spannende en drukke/hectische tijd weer even dus. Allerlei dingen regelen en inpakken etc.
Wie voor de operatie graag nog langs wil komen kan dat beter zondag in het Klinikum doen dan zaterdag hier thuis. Zaterdag is hier namelijk al een drukke dag en mam moet nog vanalles bij elkaar zoeken enzo. 
Waarschijnlijk moet mama zeker een week of 2 in het ziekenhuis blijven, na de operatie is bezoek uiteraard ook welkom, dan heeft mama tenminste afleiding om zich heen, daar ze zich de vorige keer al snel 'verveelde' toen ze in het ziekenhuis moest blijven na de operatie ;)

Maandag mogen we geen contact hebben met mama, dat wordt dus een spannende dag.

In Heijenrath zal er vanaf vanavond elke avond om half 8 een noveen worden gebeden bij het kapelletje. Lieve mensen, allemaal heel erg bedankt hiervoor! 

Hopelijk branden jullie maandag allemaal een kaarsje zodat alles goed mag gaan en de artsen echt ALLE tumorcellen verwijderen. En zodat de tumor voor altijd weg blijft en we met z'n allen samen gezond en gelukkig oud mogen worden.

Dankjewel!

Liefs,
Sanne

2 opmerkingen:

  1. Sterkte! Ik hoop dat alles goed komt want dit gun je niemand. Geen familie (zoals jullie) of goede vrienden. Zelfs niet je "vijand" (als je die hebt). Wens iedereen sterkte van mij! Ik denk aan jullie en het komt goed! Ik steek een kaarsje maandag op! Liefs XXX

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat fijn, dat de mensen in Heijenrath, dit doen. Ik ben ingedachten bij je moeder. Ze is zo'n lief en goed mens... Deze wereld kan en wil niet zonder haar dus onze lieve God laat alles goed komen, met deze operatie.

    Liefs Marina

    BeantwoordenVerwijderen