zondag 21 april 2013

Operatie morgen

Hallo allemaal,

Morgen is het dan zover, de (hopelijk laatste en gezond makende) operatie van mama <3. Om 7 uur wordt ze klaar gemaakt en rond 8 uur begint de operatie die zo'n 4 uur zal duren.
We mogen morgen geen contact hebben met mama zelf en we kunnen pas laat in de middag bellen met het ziekenhuis om te vragen hoe het gegaan is. Morgen ga ik dus maar samen met opa en oma de Kruisweg in Moresnet lopen...
Het was best moeilijk om haar vanavond weer daar achter te laten, maar we hebben alle vertrouwen in een goede afloop! Mam zelf is ook heel positief en vol van vertrouwen!

We steken morgen meteen weer een kaarsje aan en hopelijk doen jullie dat ook! Denk positief aan mama en help haar de operatie door in gedachten. Vraag de engelen, en aartsengel Raphael in het speciaal (die is van de genezing), om haar (en de artsen) bij te staan, zodat mama de operatie goed doorstaat en zodat echt ALLE tumorcellen weggehaald worden en alle gezonde cellen goed blijven! We bidden en vragen en visualiseren dat we mama GEZOND weer mee terug naar huis mogen nemen en dat we dan nog lang gezond en gelukkig samen mogen zijn (tot we minstens 86 zijn zeggen we dan ;-) ).

Allemaal alvast weer hartelijk bedankt voor de steun!

Liefs,
Sanne

1 opmerking: