woensdag 10 april 2013

Mama

Lieve allemaal,

Mama is gisteren weer naar het ziekenhuis in Aken geweest voor een nieuwe controle. De uitslag was onduidelijk gisteren. Ze zagen weer iets op de beelden maar de arts die mam gisteren had wist niet zeker of dat nieuwe tumor was of iets anders (door de bestraling ofzo). Vandaag zou het besproken worden met alle neurologen/neuro-chirurgen en zouden we meer horen.
De arts(assistent) belde een uurtje geleden ongeveer met de mededeling dat ze er vrij zeker van zijn dat het nieuwe tumor is :(. Na gisteren hadden we dat eigenlijk al verwacht.
Uiteraard werden we weer even uit het veld geslagen, maar diep van binnen blijft dat vertrouwen en de positiviteit.
De laatste tijd ging het eigenlijk zo goed dat we het een beetje 'losgelaten' hebben, we waren misschien niet alert genoeg meer en we moeten weer meer positieve energie geven en de kracht van positieve gedachten laten werken en visualiseren.

Het voorstel van de artsen is om opnieuw te opereren. Het enige alternatief is weer chemo/bestraling. Wat wijsheid is weten we ook nog niet. Het is nu vooral belangrijk dat mam positieve energie krijgt en zelf heel goed kan nadenken en voelen wat voor haar het juiste besluit is, opereren of niet, chemo/bestraling, of nu even niets doen... Dit besluit kan niemand voor haar nemen, we kunnen haar alleen maar kracht, wijsheid en positieve energie sturen. Ik wil jullie vragen om haar hier de ruimte voor te geven en om niet bang of verdrietig te zijn, wij hebben vertrouwen, jullie hopelijk ook. Visualiseer haar in een situatie over een aantal jaar (of over 40 jaar ofzo ;) ), waarin je samen met haar (in goede gezondheid) iets leuks doet. Heb geen negatieve of angstige gedachtes en als je ze wel hebt, draai ze dan meteen positief! Vraag de engelen of God of het maakt niet uit waar je in gelooft om hulp, kracht, wijsheid, gezondheid en positieve energie.
En toch de kaarsjes weer aansteken...

Alvast bedankt,

Liefs,
Sanne

7 opmerkingen:

 1. Sanne,
  ik las je blog, natuurlijk als eerste verschrikkelijk ,wat gaat er nu weer gebeuren.
  Maar toch nadenkend als we allemaal die begaan zijn met onze medemens en dus ook met jouw mam , een kaarsje branden voor jouw moeder en de vele andere die dit lot beschoren zijn, dan komt er zoveel nieuw licht, dat er vast iets of iemand ons de kracht geeft en vooral je mam om een beslissing te nemen.

  veel liefde, we denken aan jullie
  Karin Frijns

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Karin. Hoop doet leven... En ik geloof in positieve energie. Bedankt.

   Verwijderen
 2. Hee Sanne,

  Joh dat valt weer zwaar zulk nieuws en natuurlijk steken we weer kaarsjes aan voor mam maar ook voor jullie allemaal. Goed van jullie om zo positief te blijven, super dat maakt mam sterk! We gaan d'r weer voor!
  Sterkte voor jullie allemaal en ik wens jullie alle positieve kracht, energie en gebeden toe die nodig is om deze tegenslag ook weer te overwinnen.

  Veel liefs, Madelein

  BeantwoordenVerwijderen
 3. lieve Sanne,
  /wij leven met jullie mee. en het doet zeer wat er nu gebeurd is maar heb vertrouwen in de toekomst en jullie samen...dat maakt jullie gezin zo sterk.
  we zullen er voor jullie zijn.
  Het kaarsje brand in mijn hart voor jullie
  Liefs Jellie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Jellie, we hebben ook vertrouwen! Bedankt. Liefs, Sanne

   Verwijderen
 4. Sanne,
  Ik schrik hier erg van,wist eigenlijk niet wat er aan de hand was,v.w. wat losse mededelongen op facebook.
  Ik wens jullie allemaal veel sterkte toe in deze onzekere tijd. Wil jij aan je ma de allerhartelijkste groetjes doorgeven en geef haar ook een dikke "hug" van mij. Ik hoop vurig dat het goed komt.Ik steek regelmatig kaarsjes in Wittem bij Maria aan en de volgende keer ook een voor je ma.Ineke

  BeantwoordenVerwijderen